Raktározás – segítünk!

Egy raktár célja minden esetben az anyagok biztonságos tárolása a felhasználás idejéig, hiszen nagyon fontos, hogy a termékek minőségét és állagát meg tudjuk őrizni.

Ráadásul egy jól megszervezett és kialakított raktár nagy segítséget tud nyújtani az áruk csoportosításával kapcsolatban is, így jelentősen sok időt és energiát spórolhatunk meg.

Elengedhetetlen, hogy a raktár kialakításánál figyelembe vegyük a tárolni kívánt termékek típusát is. Hiszen nem tárolhatjuk egy helyen például az élelmiszereket, és a kémiai vegyszereket.

Minden vállalkozás életében rendkívül fontos szerepet játszik a raktározás.

Egy megfelelő raktár megteremtésének, kialakításának és fejlesztésének érdekében is rendkívül fontos, hogy tisztában legyünk az ezzel kapcsolatos igényekkel és az elvárásokkal. Egy jól működő raktározási rendszer jelentősen megkönnyítheti az adott cég működését, és akár meg is alapozhatja a vállalkozás sikeres működését. A Memir Speed Kft. ebben is segítséget tud nyújtani.

Profi és hatékony raktározás

Cégünk 2006-os alapítása kezdetén még csak a klasszikus belföldi és nemzetközi fuvarozással és szállítással foglalkozott. Az évek során azonban az ügyfeleink kérésére és az igényeik szerint számtalan tevékenységgel bővítettük kínálatunkat. Ennek köszönhetően ma már a raktározás szolgáltatásunk is elérhető minden megrendelőnk számára, Nyírbátorban található 4900 négyzetméteres raktárcsarnokunk segítségével.

Profi szakembereink biztosítják az ügyfeleinket arról, hogy minden esetben figyelembe vesszük az Önök igényeit és kéréseit. Garantáljuk, hogy az általunk tárolt termékek és eszközök teljes biztonságban, sérülések nélkül, és épségben maradnak nálunk a felhasználás idejéig. Elsődleges célunknak tartjuk, hogy minden egyes megrendelőnk elégedett legyen az általunk nyújtott raktározás szolgáltatással. Ennek érdekében mindent megteszünk, és egy kiválóan működő, praktikus raktározási rendszert biztosítunk ügyfeleinknek. Minden terméket és árut a megfelelő helyen és módon tárolunk, így biztos lehet benne, hogy azok minősége egyáltalán nem romlik a raktározás ideje alatt.

Raktározás – bízza profi szakemberekre!

Tapasztalt kollégáink minden esetben figyelembe veszik az ügyfelek igényeit. Minden egyes terméket az arra vonatkozó előírásoknak megfelelően tárolunk. Így garantáljuk, hogy hibátlan minőségben őrizzük a ránk bízott árut.

Amennyiben kérdése merült fel raktározás szolgáltatásunkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal!