Nemzetközi fuvarozás

Nemzetközi fuvarozás – bízza profi szakemberekre!

Ha fontos, hogy az Ön árui gyorsan, hatékonyan és sérülés nélkül érkezzenek meg a külföldi partnerei számára, akkor elengedhetetlen, hogy egy igazán profi céget bízzon meg a feladattal. Cégünk szakemberei az év minden napján, 24 órában nyújtják a nemzetközi fuvarozás szolgáltatást. Számunkra nem akadály, ha a szállítani kívánt termékek nagy súllyal rendelkeznek, vagy speciális kezelést igényelnek. Kiváló minőségű és rendszeresen karbantartott gépparkkal rendelkezünk, ráadásul megbízható és profi alvállalkozóink is számos gépjárművel rendelkeznek, ügyfeleink megelégedése érdekében.

A minőségi nemzetközi fuvarozás szakértője

Cégünk 2006-os alakulása óta nyújt klasszikus belföldi és nemzetközi fuvarozás szolgáltatást. Később a piaci igények, és számos ügyfelünk igényei szerint számos egyéb szolgáltatásunkkal bővítettük tevékenységeinket.

Képzett szakembereink hatalmas tapasztalattal rendelkeznek a nemzetközi fuvarozás terén.  Elsődleges célunknak tartjuk, hogy minden egyes ügyfelünk maximálisan elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatással, és ennek érdekében mindent elkövetünk. Nincsenek rejtett költségeink, az árakat minden alkalommal részletesen közöljünk az ügyfeleinkkel.

Számos nyerges vontató szerelvénnyel, roló ponyvás  XL kódos pótkocsival, valamint dobozos emelőhátfalas 7,5 tonnás gépjárművel rendelkezünk. Ezzel biztosítjuk, hogy minden ránk bízott terméket a lehető legbiztonságosabban, sérülések nélkül szállítunk az új helyszínre. Ezen felül megbízható, szerződött alvállalkozóink is vannak, akik szintén hatalmas járműflottával rendelkeznek, az ügyfelek megelégedése érdekében. A partnereink minden esetben szigorú előszűrésen esnek át mielőtt rájuk bízzuk a megrendelőink áruit.

Nemzetközi fuvarozás gyorsan és egyszerűen

A tapasztalt sofőrök, a megfelelő gépjárművek, és megbízható alvállalkozóink segítségével minden egyes megrendelést gyorsan, a határidőn belül tudunk véghez vinni. Az évek során már számos ügyfelünk vette igénybe a nemzetközi fuvarozás szolgáltatásunkat, mellyel minden esetben maximálisan meg voltak elégedve. Ha fontos, hogy termékei sérülés nélkül, biztonságosan és rendkívül gyorsan kerüljenek az új helyszínre, keressen minket bizalommal! Profi és több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink az év minden napján, 24 órában vállalják bármilyen típusú áru nemzetközi fuvarozását. Legyen szó akár kisebb, nagyobb, sérülékeny, vagy akár veszélyes termékekről, cégünk minden esetben professzionális segítséget nyújt.