Belföldi fuvarozás

Belföldi fuvarozás – ne bízza a véletlenre!

Gyakran előfordul, hogy a szállítás során a termékek sérülnek, főleg ha nagyobb, vagy esetleg speciális kezelést igénylő áruról van szó. Egy igazán profi cég azonban nagy figyelmet fordít minden típusú áru biztonságára, legyen szó akár kisebb, nagyobb, de akár veszélyes termékekről is. Fontos, hogy megfelelő gépjármű segítségével történjen a szállítás, ezzel is garantálva az áru biztonságát és épségét. Ezt azért is fontos figyelembe venni, mert a kisebb termékek esetén nem érdemes egy nagyobb gépjármű díját kifizetni. Egy profi szakember minden egyes részletet alaposan megtervez a szállítás megkezdése előtt, így is garantálva az ügyfél maximális elégedettségét. A Memir Speed Kft. minden esetben professzionális megoldást tud nyújtani a megrendelők számára.

Gyors és megbízható belföldi fuvarozás

Cégünk 2006 óta foglalkozik fuvarozással és szállítmányozással. Az évek alatt a piaci igényekhez igazodva, és számos ügyfelünk kérésére többféle egyéb szolgáltatással bővítettük ki tevékenységi körünket. Tapasztalt kollégáink az évek során már számtalan különböző típusú terméket szállítottak új helyszínre, megrendelőink igényei szerint.

Rendelkezünk többek között nyerges vontató szerelvényekkel, és roló ponyvás XL kódos pótkocsikkal. A számos saját gépjármű mellett rendszeresen igénybe vesszük megbízható alvállalkozóink járműflottáját is. Így biztos lehet benne, hogy az Ön áruinak megfelelő járművel történik a szállítás, garantálva annak épségét és biztonságát. Ráadásul a kisebb termékek esetén így nem kell egy nagyobb gépjármű árát kifizetni.

Minden egyes alvállalkozónk szigorú ellenőrzésen esik át, mielőtt rájuk bízzuk a megrendelőink áruit, ezzel is garantálva a gyors és hatékony fuvarozást.

Profi belföldi fuvarozás

Elsődleges célunknak tartjuk, hogy kivétel nélkül minden megrendelőnk elégedett legyen az általunk végzett munkával. Éppen ezért, sofőrjeink több éves tapasztalattal rendelkeznek, és bármilyen árut a lehető leggyorsabban szállítanak az új helyszínre a belföldi fuvarozás során. A kiváló állapotban lévő gépjárművek pedig biztosítják, hogy minden termék sérülés nélkül érkezzen meg. Amennyiben szeretné profi és megbízható szakemberekre bízni a belföldi fuvarozást, keressen minket bizalommal!